Σε δημοπρασία οκτώ ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ

Σε δημοπρασία οκτώ ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ

Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει ρολόγια Rolex, F.P. Journe και Audemars Piguet, τέθηκε προς πώληση από την οικογένεια του θρύλου της Formula 1

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ ρολόγια του σπουδαίου αθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, τα οποία θα τεθούν σε πώληση τη Δευτέρα, παρουσίασε στη Γενεύη ο οίκος δημοπρασιών Christie’s.

Η συλλογή, η οποία περιλαμβάνει ρολόγια Rolex, F.P. Journe και Audemars Piguet, τέθηκε προς πώληση από την οικογένεια του Σουμάχερ, ο οποίος το 2013 υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι μετά από πτώση, ενώ έκανε σκι στη Γαλλία.

Δύο από τα ρολόγια που περιλαμβάνονται στη συλλογή, κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία για τον Σουμάχερ, στον οποίο προσφέρθηκαν ως χριστουγεννιάτικα δώρα το 2003 και το 2004 από τον επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Ζαν Τοντ.

Ενα από αυτά, κατασκευασμένο από την F.P. Journe, με διακόσμηση που παραπέμπει στα επτά πρωταθλήματα του θρυλικού πιλότου της Ferrari, εκτιμάται ότι θα πωληθεί έως και 2,21 εκατ. δολάρια.

Δείτε φωτογραφίες

Σε δημοπρασία οκτώ ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ-1
REUTERS/Pierre Albouy

Σε δημοπρασία οκτώ ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ-2
REUTERS/Pierre Albouy

Σε δημοπρασία οκτώ ρολόγια του Μίκαελ Σουμάχερ-3
REUTERS/Pierre Albouy

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT