Μαρίνα Σάττι: Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Το «Zari» ενθουσίασε το κοινό στο Malmö Arena

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με χειροκροτήματα, τραγούδι και χορό υποδέχθηκε το Malmö Arena την ελληνική συμμετοχή. Η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές που την πλαισίωναν, Ειρήνη Δαμιανίδου, Βασίλης Καραγιάννης, Yasin Ametoglou και Huseyin Cetintas, ενθουσίασαν το κοινό με το «Zari» το οποίο παρακολουθήσαμε στην 11η θέση ανάμεσα στις 25 χώρες που συμμετέχουν φέτος. Στα φωνητικά, την Σάττι συνόδεψε η Ερασμία Μαρκίδη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, η εκπρόσωπος της χώρας μας στη φετινή Eurovision έδωσε τον παλμό, κάνοντας ένα show που αγάπησαν οι παρευρισκόμενοι στο στάδιο αλλά και οι θεατές από την τηλεόραση που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τη σκηνική παρουσία επιμελήθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction που αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon). Το «Zari» συμμετείχε στον Β’ Ημιτελικό του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και βρέθηκε ανάμεσα στις 10 χώρες που κέρδισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT