Υπό κράτηση παραμένει ο στρατηγός Ποπόφ

Υπό κράτηση παραμένει ο στρατηγός Ποπόφ

Ενας από τους πέντε Ρώσους αξιωματούχους του στρατιωτικού και αμυντικού τομέα που συνελήφθησαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα, ο αντιστράτηγος Ποπόφ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ως ύποπτος για «ευρείας κλίμακας απάτη»

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρωσικό στρατιωτικό δικαστήριο αρνήθηκε τη Δευτέρα να απελευθερώσει τον Ιβάν Ποπόφ, τον πρώην διοικητή της 58ης στρατιάς της Ρωσίας που συνελήφθη ως ύποπτος για «ευρείας κλίμακας απάτη», απορρίπτοντας το αίτημα να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ενας από τους πέντε Ρώσους αξιωματούχους του στρατιωτικού και αμυντικού τομέα που συνελήφθησαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα, ο αντιστράτηγος Ποπόφ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα επειδή φέρεται να έκλεψε περισσότερα από 130 εκατ. ρούβλια (1,44 εκατ. δολ.) σε προϊόντα μετάλλου που προορίζονταν για την κατασκευή οχυρώσεων κατά μήκος της ουκρανικής μεθορίου.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT