Η Lady Gaga δίνει συναυλία την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Στάδιο

Η Lady Gaga δίνει συναυλία την Παρασκευή στο Ολυμπιακό Στάδιο

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ο σκοπός της είναι να σοκάρει, τότε η Lady Gaga τα έχει πάει περίφημα μέχρι τώρα. Εκκεντρική, προκλητική, αθυρόστομη, απρόβλεπτη, πότε φοράει ένα ματωμένο νυφικό και κρεμιέται από μια θηλιά ή ένα φόρεμα φτιαγμένο από… μπριζόλες, και πότε τραγουδάει ολόγυμνη μέσα σ’ ένα τζακούζι. Σε μια εμφάνισή της, μάλιστα, τραγούδησε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο με στίχους δικής της επινόησης για να υποστηρίξει τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Τι έχει πάθει; Αναρωτιούνται πολλοί. Χρησιμοποιεί υποδειγματικά τα σύγχρονα εργαλεία του μάρκετινγκ. Οσο πιο πολύ προκαλείς, τόσο πιο πολύ πουλάς. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της έχουν εκτοξευθεί. Για να είμαστε πιο ακριβείς, με κάθε καινούργια δουλειά της γίνεται πανικός. Συνολικά έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκατ. άλμπουμ παγκοσμίως, αριθμός ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς την κατάρρευση της δισκογραφίας τα τελευταία χρόνια. Η φετινή παγκόσμια περιοδεία της ξεπουλάει και η προγραμματισμένη συναυλία της στην Ελλάδα, την επόμενη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πωλήσεις εισιτηρίων, φαίνεται ότι θα πάει περίφημα. «Γεια σου Ελλάδα! Είμαι η Lady Gaga και ανυπομονώ να έρθω με το ARTPOP ball στην Αθήνα», δήλωσε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ενώ ζήτησε και ένα σκάφος για μια μίνι κρουαζιέρα στα νησιά.

Τα live της, πάντως, είναι μια αξέχαστη εμπειρία, η σκηνική της παρουσία είναι μοναδική, ένας συνδυασμός Μάικλ Τζάκσον και Μαντόνα, και εν τέλει, αυτό που έχει καταφέρει η Lady Gaga –φόρος τιμής στο τραγούδι των Queen «Radio Ga Ga»– είναι να κάνει μέινστριμ αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν περιθωριακό, δημιουργώντας μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πέρα ώς πέρα εθιστική. Η ποπ σκηνή ζει νέες, ένδοξες μέρες. Για πόσο, κανείς δεν ξέρει…

ΟΑΚΑ, τηλ. 210-89.38.138

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή