Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, παρουσιάζει την έκθεση «Δημήτριος Φιλιππότης Τήνιος εποίει», στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας στον Πύργο της Τήνου, με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από τον θάνατο του σπουδαίου νεοέλληνα γλύπτη. Εως 14/10. Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10 π.μ.-6 μ.μ. Πύργος, Πάνορμος Τήνου.

– «Ο φτωχότερος πλούσιος» ονομάζεται η σημερινή παράσταση του Καραγκιόζη από τον Αθηναϊκό Θίασο Σκιών του Αθω Δανέλλη, μια σειρά κωμωδιών του θεάτρου σκιών με μεγάλη επιτυχία, στο ΚΠΙΣΝ. Στις 9 μ.μ. Θόλος στον Λαβύρινθο, ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

– Το Chania International Photo Festival, που συνδιοργανώνεται από την Blank Wall Gallery και τον Δήμο Χανίων, διανύει τον δεύτερο χρόνο του και παρουσιάζει σε μια μεγάλη ομαδική έκθεση τα έργα περισσοτέρων από 320 φωτογράφων από 75 χώρες στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Εως 24/8. Χανιά, Κρήτη.

– Η Γεωργία Νταγάκη περιοδεύει με τη μουσική παράσταση «Δε λέει η καρδιά να μάθει…» και σήμερα εμφανίζεται στη Δράμα. Στις 9 μ.μ.

– Ο Παντελής Κυραμαργιός δίνει ζωντανή μουσική παράσταση σήμερα στο Lake Party. Στην ίδια εκδήλωση εμφανίζονται για μία βραδιά οι Πυξ Λαξ. Από τις 9 μ.μ. Λίμνη Τριχωνίδας.

– Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή η παρουσίαση των τριών ατομικών εκθέσεων που φιλοξενούνται στην γκαλερί «Δύο Χωριά», από τους καλλιτέχνες Σπύρο Αγγελόπουλο, Sam Friedman και Joakim Ojanen. «Δύο Χωριά», Πανάχρα, Μύκονος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή