Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του δίνουν συναυλία απόψε και αύριο στην Τεχνόπολη. Πειραιώς 100, Γκάζι.

– Οι εκδόσεις Αντίποδες παρουσιάζουν τον Γάλλο συγγραφέα Εντουάρ Λουί στις 8 μ.μ. στο Public Cafe Συντάγματος. Δύο βιβλία του κυκλοφορούν στα ελληνικά από τους Αντίποδες: «Να τελειώνουμε με τον Εντύ Μπελγκέλ» και η «Ιστορία της βίας». Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Δημήτρη Παπανικολάου (καθηγητής πανεπιστημίου) και τον Κωστή Καρπόζηλο (ιστορικός, διευθυντής των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Σύνταγμα.

– Στο πλαίσιο του 4ου Μεσογειακού Φεστιβάλ, όπου η Ισπανία είναι η τιμώμενη χώρα, το Ινστιτούτο Θερβάντες θα παρουσιάσει τη σημαντική συλλογή έργων ζωγραφικής που διαθέτει. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας και τον Δήμο Καλλιθέας. Εγκαίνια: Τρίτη 10/9 στις 7 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λασκαρίδου. Φιλαρέτου και Λασκαρίδου 120.

– Στο Δημαρχείο της Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης) οργανώνεται συζήτηση (8 μ.μ.) με θέμα τη βελτίωση της καθημερινότητας και εισηγητή τον υπνοθεραπευτή και ερευνητή Νάσο Κομιανό. Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη και του συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς». Μιλούν οι Κλήμης Πυρουνάκης, Θάνος Σπηλιόπουλος και Σοφία Κουβελάκη. Συντονίζει η Δάφνη Καραβοκύρη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή