Ξορκίζει τους κακούς δαίμονες ο Τσιτσιπάς

Ξορκίζει τους κακούς δαίμονες ο Τσιτσιπάς

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισως η αποχή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά των καλών εμφανίσεων του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο τενίστας μας, μετά τον αγώνα του στον τελικό του κινεζικού Οπεν, νίκησε τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο Rolex Sanghai Masters με 7-6, 7-6. Ο 19χρονος Καναδός αποτελούσε τον κακό δαίμονα του Ελληνα πρωταθλητή, καθώς μετρούσε τέσσερις νίκες απέναντί του.

Η αναμέτρηση κρίθηκε σε δύο τάι μπρέικ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ (19ος στην παγκόσμια κατάταξη) κατάφερε να «απαντήσει» σε πολλές από τις επιθέσεις του. Τελικά, ο αθλητής μας προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης και κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί αποτυχιών που είχε απέναντι στον, σχεδόν, συνομήλικο αντίπαλό του. «Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο και ήταν πολύ δύσκολο. Ενιωσα ότι θα έπρεπε να συγκεντρωθώ πολύ για να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

Ο Αλιασίμ έχει νικήσει τον Στέφανο δύο φορές σε τουρνουά εφήβων και δύο φορές σε τουρνουά της ATP. Ο Ντανίλ Μεντβέντεβ είναι, τώρα, ο μόνος που μετράει τέσσερις νίκες, χωρίς «απάντηση», απέναντι στον Τσιτσιπά. Επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μας θα είναι ο Χούμπερτ Χουρκάζ. Οι δύο τενίστες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στο τουρνουά του Ντουμπάι όπου ο 20χρονος νίκησε τον Πολωνό με 2-1 σετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή