ΑΤΖΕΝΤΑ

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

ΜΑΡΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

O τζαζίστας Γιώργος Κοντραφούρης και το τρίο του έρχονται για μία βραδιά στο Half Note Jazz Club.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

- O τζαζίστας Γιώργος Κοντραφούρης και το τρίο του έρχονται για μια βραδιά στο Half Note Jazz Club. Με τον ίδιο στο πιάνο και τους Κίμωνα Καρούτζο στο μπάσο και Jason Wastor στα ντραμς. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

- Οι Εκδόσεις Γκοβόστη παρουσιάζουν τη θεατρική διασκευή του Ουίλιαμ Μπερτράν Μπισνάκ στο βιβλίο «Νανά» του Εμίλ Ζολά, σε μετάφραση Νεκτάριου - Γεώργιου Κωνσταντινίδη. Θα μιλήσουν οι Ελένη Τατσοπούλου και Ιωάννα Παπασπυρίδου. Στις 7.30 μ.μ. Ζωοδόχου Πηγής 73.

- Σήμερα και έως 22/1 ανεβαίνει η παράσταση «Το μέλλον είναι αποκλειστικά δικό μας», η μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι που σκηνοθετεί ο Φώτης Σπύρος. Θέατρο Ριάλτο, Κυψέλης 54.

- Η έκθεση «Εξαιρέσεις: Οψεις του εξπρεσιονισμού στην Ελλάδα» στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, όπου συγκεντρώνονται έργα της συλλογής της Πινακοθήκης από σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες με κεντρική μορφή τον Γιώργο Μπουζιάνη, παίρνει παράταση λόγω του ενδιαφέροντος από το φιλότεχνο κοινό και την εκπαιδευτική κοινότητα. Εως 29/3. Λεωνίδου και Μυλλέρου, πλατεία Αυδή.

- Στο πλαίσιο των «Απρόβλεπτων Συναντήσεων» του «Ιανού», η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Πιερρακάκη και τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη, για τον ψηφιακό και μη εκσυγχρονισμό της χώρας. Στις 8.30 μ.μ. στο καφέ του βιβλιοπωλείου. Σταδίου 24.

- Ρέγκε, άφρομπιτ, φανκ και τζαζ αυτοσχεδιασμοί από τους «Biskinis Mantras», τέσσερις  εξαιρετικούς μουσικούς, στη σκηνή του Faust Bar Theater Arts. Στις 9.30 μ.μ. Καλαμιώτου & Αθηναΐδος. 

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ