Εγκλημα στο Περιστέρι: Σκότωσαν μητέρα μπροστά στο παιδί της – Πιθανό κίνητρο η ληστεία

Εγκλημα στο Περιστέρι: Σκότωσαν μητέρα μπροστά στο παιδί της – Πιθανό κίνητρο η ληστεία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στο Περιστέρι.

Δύο άγνωστοι, πιθανότατα με καταγωγή από την Αλβανία καθώς , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να φώναξαν «Λεφτά, λεφτά» στα αλβανικά, εισέβαλαν σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, που διέμενε ζευγάρι αλλοδαπών, στην οδό Ολύμπου 23.

Οι δράστες πυροβόλησαν και τους δύο στο κεφάλι, μπροστά στα μάτια του γιού τους, τραυματίζοντας θανάσιμα τη γυναίκα, ενώ ο πατέρας, που είναι εργολάβος υποδομών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Την ίδια στιγμή, η κόρη του ζευγαριού βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο και όταν άκουσε τις φωνές, προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία.

Από τις πρώτες έρευνες τις αστυνομίας, προέκυψε ότι οι δράστες έκλεψαν ένα πορτοφόλι ενώ έψαξαν πιθανότατα για χρήματα και τιμαλφή σε ντουλάπες του σπιτιού, γεγονός που ενισχύει την υπόθεση το κίνητρο τους να ήταν η ληστεία.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, η οποία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εν ψυχρώ εκτέλεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή