Πόλο: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Πόλο: Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Προ Ρέκο με 12-11 σε αγώνα για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Ανόβερο. Έτσι, στον αυριανό τελικό Θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι. 

Ο Αλεξάντερ Ίβοβιτς άνοιξε το σκορ για την ιταλική ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός γρήγορα «απάντησε». Με ένα σερί τεσσάρων τερμάτων έφτασε τη διαφορά στο 4-1 και παρά το γκολ του Ετσενίκε για τον Προ Ρέκο, ο Φουντούλης διατήρησε τα «κεκτημένα». Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον ελληνικό σύλλογο να προηγείται με 5-3.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο. Η Προ Ρέκο μείωσε και ο Ολυμπιακός με τον Φουντούλη από τα πέντε μέτρα αύξησε τη διαφορά στα δύο τέρματα. Οι «Πειραιώτες» σε όλη τη διάρκεια του οκταλέπτου είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και στο ημίχρονο ο πίνακας έδειχνε 8-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Προ Ρέκο μείωσε, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «ερυθρολεύκων» και ισοφάρισε (8-8), για να πάρει ο Ολυμπιακός εκ νέου το προβάδισμα με τον Ομπράντοβιτς.

Η ένταση και τα νεύρα άρχισαν να κυριαρχούν στην αναμέτρηση, αλλά παρά την προσπάθεια των Ιταλών, το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με 11-8.

Οι Ιταλοί μπήκαν δυναμικά στο τέταρτο οκτάλεπτο, κατάφεραν και ισοφάρισαν (11-11), όμως το γκολ του Γεννηδουνιά έδωσε το προβάδισμα και την πρόκριση στην ελληνική ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή