Ασταμάτητος στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς

Ασταμάτητος στο Λονδίνο ο Τσιτσιπάς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αγώνες έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χθες στο τουρνουά «Queen’s» του Λονδίνου και νίκησε… τρεις αντιπάλους. Τον Καρλ Εντμουντ, τον Ζερεμί Σαρντί και την… κούραση. Ο πρωταθλητής του τένις προκρίθηκε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά του Λονδίνου, αναγκάστηκε χθες, εξαιτίας της προχθεσινής βροχής, να αγωνιστεί και πρωί και απόγευμα. Και τα κατάφερε. Στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον Κάιλ Εντμουντ, η οποία είχε διακοπεί προχθές στο 3-3 του δεύτερου σετ, ο Ελληνας πρωταθλητής νίκησε τον Βρετανό με 6-3, 7-5. Ο Τσιτσιπάς ήταν εκπληκτικός από τη γραμμή του σερβίς.

Στον απογευματινό αγώνα παρουσιάστηκε κουρασμένος αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του. Νίκησε τον Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία) με 4-6, 7-6, 7-6 και, τώρα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, καθώς έχουν αποκλειστεί από τη διοργάνωση οι Βαβρίνκα, Ντιμιτρόφ και ο περυσινός φιναλίστ Μαρίν Τσίλιτς.

Στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Κύργιος – Αλιασίμ. Η νίκη απέναντι στον Σαρντί ήταν η 33η γι’ αυτή τη χρονιά για τον πρωταθλητή μας. Οι δύο νίκες στο Λονδίνο ήταν οι πρώτες της περιόδου σε ό,τι αφορά τις επιφάνειες με χορτάρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή