Λεπτομέρειες για την επιστροφή Μποχωρίδη

Λεπτομέρειες για την επιστροφή Μποχωρίδη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η θέληση του Λευτέρη Μποχωρίδη να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη, αλλά η ολοκλήρωση της μεταγραφής του εκκρεμεί λόγω των διαπραγματεύσεων που έχουν οι «πράσινοι» με τον Αρη για το ύψος του ποσού εξαγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι και ασήμαντη, ώστε ο Μποχωρίδης να γίνει ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά παρ’ όλα αυτά δείχνουν περιορισμένες οι πιθανότητες ματαίωσης της μεταγραφής.

Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο ΟΑΚΑ, όπου τους επισκέφθηκε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τους ευχήθηκε «υγεία και καλή χρονιά», ενώ ζήτησε επαγγελματική προσήλωση στην περίοδο προετοιμασίας, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο σημαντική χρονική φάση για τον σχεδιασμό κάθε ομάδας.

• Στη δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφή του, την ίδια ημέρα, προχώρησε ο ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μονοετούς συμφωνίας με τον Αμερικανό γκαρντ Ανταμ Σμιθ.

Η ευχέρεια του παίκτη στο σκοράρισμα, με τη φανέλα της Ραβένα στην Α2 κατηγορίας Ιταλίας, πέρυσι, αποτέλεσε το βασικό κριτήριο επιλογής του από τον τεχνικό Κώστα Φλεβαράκη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε χθες το απόγευμα και την έναρξη συνεργασίας με τον Τζεκουάν Λιούις (25 χρ., 1,85), ο οποίος «συστήθηκε» στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League, αγωνιζόμενος στην Κύμη, και είχε μέσον όρο 16,1 πόντους.

Πρεμιέρα προετοιμασίας έκανε ο Ιωνικός Νικαίας στο γήπεδο του Πλάτωνα, παρουσία τριακοσίων οπαδών του που εμψύχωσαν τους παίκτες για την επάνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία και τον στόχο της παραμονής.

• «Η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο νέος τεχνικός της Ενωσης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ενώ μίλησε για τη συνολική πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ, τα χόμπι του, τη σχέση του με τη θρησκεία, την πολιτική και τη μουσική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή