Εκτός βάθρου ο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Κατάρ

Εκτός βάθρου ο Τεντόγλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Κατάρ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σημερινή ημέρα δεν ήταν και η… καλύτερη για τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Κατάρ. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κατάφερε να προσθέσει στη συλλογή του ένα μετάλλιο από τη διοργάνωση της Ντόχα. Ο νεαρός μας πρωταθλητής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με καλύτερο άλμα στα 7,79μ., και πολύ μακριά από τις επιδόσεις του.

Στην πρώτη προσπάθεια, ο Μίλτος Τεντόγλου βρέθηκε πολύ μακριά από τη βαλβίδα και έφτασε τα 7,77μ. Το δεύτερο άλμα ήταν άκυρο ενώ στο τρίτο πάτησε και πάλι μακριά από τη βαλβίδα και «προσγειώθηκε» στα 7,79 μένοντας εκτός οκτάδας.

Νωρίτερα, οι Κώστας Φιλιππίδης και Εμμανουήλ Καραλής δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό στο επί κοντώ. Ο Κώστας Φιλιππίδης κατάφερε να περάσει με την τρίτη προσπάθεια τα 5,70μ. και πλασαρίστηκε στη 13η θέση ενώ ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε μέχρι και τα 5,60 (15ος). Στα 5,60 ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και ο Ρενό Λαβιλενί.απ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή