Στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος η εθνική πόλο νέων

Στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος η εθνική πόλο νέων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εθνική πόλο νέων ανδρών θα υπερασπιστεί αύριο (20/12) τον τίτλο της στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος, στο Κουβέιτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερίσχυσε της Κροατίας με 15-6 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη Σερβία (17.00).

Με όπλο της άμυνα, και παρόλο που ο προπονητής Τεό Λοράντος ήταν τιμωρημένος, η νέα γενιά του αθλήματος έδειξε ότι το ελληνικό ανδρικό πόλο θα βρεθεί τα προσεχή χρόνια ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου. Το 2017 οι «πιτσιρικάδες» μας είχαν έρθει πρώτοι στον κόσμο. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και αύριο. Η εντυπωσιακή νίκη επί της Κροατίας τους έδωσε το «εισιτήριο» για τον τελικό του παγκοσμίου.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 2-4, 3-4, 0-5, 1-2.

Κροατία: Γιούρλινα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντόλιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζούβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα

Ελλάδα: Δαλμαρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2 Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος 1, Χαλυβόπουλος,  Γωνιωτάκης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή