Η πληγή πρέπει να κλείσει

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες και η παγωμένη ατμόσφαιρα, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απεικόνισαν για πολλοστή φορά τον τρόπο σκέψης των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνον. Μπορεί η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και αυτή του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού να μην είχαν βαθμολογικές απώλειες, όμως πέρα από τα χρήματα έχασαν και κάτι από το… πρεστίζ τους.

Η αντίδραση της διοίκησης της «πράσινης» ΚΑΕ ήταν άμεση κατά των «οργανωμένων». Το ερώτημα είναι αν ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα εφαρμόσει αυτό που ανακοίνωσε και θα σταματήσει οριστικά το «χάιδεμα» σε αυτούς που επέφεραν την τιμωρία. Γιατί, και στο παρελθόν, υπήρξαν από πολλούς παράγοντες πανομοιότυπες εξαγγελίες, οι οποίες όμως έμειναν στα λόγια.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» καλούνται για πολλοστή φορά να στερηθούν τον «δωδέκατό» τους παίκτη, όπως αποκαλούν τον κόσμο τους. Δυστυχώς όμως, μέσα σε αυτούς υπάρχουν και αυτοί που θα στερήσουν το δικαίωμα σε όσους έχουν πληρώσει εισιτήριο διαρκείας να χάσουν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί στη συγκεκριμένη, τελευταία τιμωρία, να υπήρξαν και άλλοι υπεύθυνοι, όμως αυτό δεν δίνει… συγχωροχάρτι σε μερίδα των οργανωμένων. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αποδείξει πως, όταν θέλει, μπορεί και επιβάλλεται ακόμη και στους πιο σκληροπυρηνικούς. Ούτε… αναπτήρας δεν ανάβει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ας πράξει το ίδιο και στα ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, εάν υπάρξει ντέρμπι. Να είναι σίγουρη πως, πέρα από τα επικοινωνιακά οφέλη, ο σύλλογος θα βγει κερδισμένος και αγωνιστικά, καθώς φέτος υπάρχουν και τα μπαράζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή