Αναστέλλεται η Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών του Υγρού Στίβου

Αναστέλλεται η Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών του Υγρού Στίβου

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απόφασή της να αναστείλει μέχρι και τις 23 Μαρτίου την προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών της που έχουν προκριθεί ή διεκδικούν πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ανακοίνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Σύμφωνα με την υπ' αριθμόν Δ1α/ΓΠ.οικ 18149 ΚΥΑ ΦΕΚ 855/Β'/13-3-2020, όλοι οι πρωταθλητές μας μπορούν να χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να προετοιμάζονται για το ολυμπιακό όνειρο. Η ΚΟΕ, όμως, αποφάσισε την αναστολή της προετοιμασίας για τους αθλητές των δικών της αθλήματων (πόλο, κολύμβηση, καταδύσεις, καλλιτεχνική κολύμβηση).

«Η ραγδαία εξάπλωση του Covid – 19 και τα συνεχόμενα μέτρα που λανβάνονται από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθιστούν την υγεία των αθλητών / τριών και των προπονητών τους, πρωτεύον ζήτημα που ξεπερνά το αθλητικό πλαίσιο ακόμη και της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Στόχος των ανθρώπων της ΚΟΕ είναι η προστασία των αθλητών της. Εξάλλου, όλες οι προκριματικές ολυμπιακές διοργανώσεις έχουν αναβληθεί όπως και τα περισσότερα από τα μίτινγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή