Βουτιά προς το… άγνωστο (και) για το πόλο

Βουτιά προς το… άγνωστο (και) για το πόλο

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Xωρίς θεατές και με εφαρμογή του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου αρχίζουν σήμερα τα πρωταθλήματα των κορυφαίων κατηγοριών του ελληνικού πόλο, σε άνδρες και γυναίκες. Στη διοργάνωση της Α1 ανδρών εφέτος θα πάρουν μέρος 14 ομάδες, με τους Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Απόλλωνα Σμύρνης και Υδραϊκό να έχουν επενδύσει σε μεταγραφές και να έχουν σχηματίσει δυνατά ρόστερ. Στην Α1 γυναικών δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερες κινήσεις αλλά η νέα γενιά που θα βγει σιγά σιγά στο προσκήνιο ενδέχεται να ανατρέψει, σε κάποιες περιπτώσεις, τις ισορροπίες των προηγούμενων ετών.   

«Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Οι Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Απόλλων και Υδραϊκός έχουν κάνει τις ανάλογες κινήσεις και βρίσκονται εξαιρετικά κοντά. Επίσης κοντά είναι και οι υπόλοιπες δέκα. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που, εξαιτίας της πανδημίας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν διακοπές εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, καθώς έχουμε και τα παιχνίδια της Εθνικής για το προολυμπιακό τουρνουά», δήλωσε στην «Κ» ο προπονητής της Εθνικής και του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος. 

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα αρχίσει με ντέρμπι, καθώς στο κολυμβητήριο του Πειραιά θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ολυμπιακός με τη Βουλιαγμένη (14.30, ERTSports). Οι άλλοι αγώνες: 13.00: ΟΥΚ Βόλου – Χανιά, 16.00: ΠΑΟΚ – Εθνικός Πειραιά, 16.30: Περιστέρι – Πανιώνιος, 17.00: Χίος – Απόλλων Σμύρνης, 17.00: Γλυφάδα – Υδραϊκός, 19.30 ΑΑΟΠ Φαλήρου – ΑΕΚ. 

Στο γυναικείο πρωτάθλημα δεν έχουν υπάρξει ιδιαίτερες αλλαγές και οι ομάδες που αναμένεται να ξεχωρίσουν θα είναι ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. «Το θετικό είναι ότι αρχίζει το πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με το ανδρικό όπου έγιναν, για τη δεδομένη χρονική περίοδο, εντυπωσιακές επενδύσεις, στο γυναικείο δεν έχουν υπάρξει αλλαγές. Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά η απουσία των θεατών δεν είναι καλή για τους αγωνιζόμενους. Υπάρχει ταλέντο και ποιότητα», τόνισε ο Τεο Λοράντος, προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών.   

Το πρόγραμμα: ΑΕΚ – Νηρέας Χαλανδρίου (15.00), 16.00: Ρέθυμνο – Γλυφάδα, 16.30: Ολυμπιακός – Εθνικός, 17.00: Πανιώνιος -Λάρισα, 18.00: Βουλιαγμένη – Ν.Ε. Πατρών.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή