Πάρτι: έξαλλος ο Μαρτίνς, έρχεται υψηλό πρόστιμο

Πάρτι: έξαλλος ο Μαρτίνς, έρχεται υψηλό πρόστιμο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι παρενέργειες από την απερίσκεπτη ενέργεια των τριών παικτών του Ολυμπιακού να βρεθούν στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού. Ηδη, από την πρώτη στιγμή η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε την επιβολή υψηλού προστίμου στους Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς και Μπούνο το οποίο συνολικά αναμένεται να αγγίξει τις 100.000 ευρώ, ενώ αναμένεται και η αντίδραση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είναι έξαλλος με τους τρεις. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει μιλήσει ακόμα μαζί τους, κάτι που αναμένεται να γίνει με την επιστροφή από τις εθνικές τους ομάδες, όμως εκτός από το πρόστιμο είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και αγωνιστικός αποκλεισμός για τους παίκτες. Αυτό που ενόχλησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» δεν είναι η παραβίαση του ωραρίου –άλλωστε οι παίκτες μετά κάθε ματς είναι ελεύθεροι μέσα σε λογικό πλαίσιο– αλλά το γεγονός ότι σε μέρες lockdown αψήφησαν κάθε απαγόρευση με τον κίνδυνο να κολλήσουν (ο Σεμέδο μάλιστα για δεύτερη φορά) και να μεταφέρουν τον ιό στου Ρέντη, ενώ –το κυριότερο– διέσυραν και το όνομα του συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από την Πορτογαλία, ο Σεμέδο απασχόλησε και τα μέσα στην Ισπανία. Μάλιστα η εφημερίδα «As» αναφερόμενη στο περιστατικό τόνισε ότι ο «ερυθρόλευκος» στόπερ επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες, ενώ παρουσίασε το συγκεκριμένο παράπτωμα ως συνέχεια αυτών που είχε υποπέσει όταν αγωνιζόταν στην Ισπανία, καθώς επικαλέστηκε και τη σύλληψή του την εποχή που βρισκόταν στη Βιγιαρεάλ με την κατηγορία της απαγωγής.

Τέλος, για τον Σεμέδο ρωτήθηκε και ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πάντως έδειξε ότι το συμβάν δεν επηρεάζει την παρουσία του στην εθνική Πορτογαλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή