«Το Μιλάνο δεν έχει βασιλιά, έχει Θεό!»

«Το Μιλάνο δεν έχει βασιλιά, έχει Θεό!»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε απωθημένο να γίνει… ταχυδρόμος, καθώς ακόμη και στην προχωρημένη ηλικία των 39 ετών εξακολουθεί να χτυπά δύο φορές.

Το φαινόμενο Ζλάταν έχει αφήσει άφωνους όχι μόνο τους φίλους της ομάδας του, της Μίλαν, αλλά και όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη στην Ευρώπη, και το πλήγμα από τον τραυματισμό του προχθές στο ντέρμπι με τη Νάπολι προβλέπεται σοβαρό για την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο.

O Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη Μίλαν πέρυσι για να τη βοηθήσει επιθετικά και να τραβήξει ξανά τους οπαδούς κοντά στην ομάδα. Η συμβολή του όμως είναι πολύ μεγαλύτερη, παίζοντας με απίστευτη άνεση, αντοχή και αποτελεσματικότητα σκοράροντας δις επί της Νάπολι και διατηρώντας την ομάδα του πρώτη.

Ωστόσο, ο κορυφαίος Σουηδός αθλητής μετά τον τενίστα Μπιορν Μποργκ, σύμφωνα τον Τύπο στη χώρα του, τραυματίστηκε προχθές, θα λείψει 20 μέρες και αυτό ίσως κοστίσει σοβαρά στη Μίλαν. Στους έξι πρώτους αγώνες που έχει δώσει φέτος στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της έχει πετύχει 10 γκολ, ενώ διπλό σκοράρισμα έχει σημειώσει στα έξι από τα τελευταία 10 ματς στη Σέριε Α.

Πριν από τον πιο σημαντικό αγώνα φέτος όπου ζευγάρωσε τα τέρματά του, στο Ντέρμπι ντέλα Μαντονίνα με την Ιντερ, ο σέντερ φορ των αντιπάλων, Ρομέλου Λουκάκου, είχε μπει στο… μάτι του Ζλάταν, γράφοντας σε ανάρτησή του ότι πλέον το Μιλάνο έχει νέο βασιλιά, εννοώντας τον εαυτό του. Ο Ζλάταν δεν βιάστηκε να απαντήσει. Σιώπησε. 

Ηρθε το Ιντερ – Μίλαν, ο Σουηδός σκόραρε και τα δύο γκολ της νίκης της ομάδας του, και ακολούθως έγραψε σε ανάρτηση: «Το Μιλάνο δεν έχει βασιλιά, έχει Θεό!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή