Σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός

Σε περιπέτειες ο Ολυμπιακός

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα έντεκα βήματα… στήθηκε ο Ολυμπιακός χθες στη Μασσαλία. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, δεχόμενοι δύο γκολ από ισάριθμα πέναλτι, με τον Ισπανό διαιτητή Μανθάνο να ελέγχεται πάντως, τόσο αυτός όσο και ο διαιτητής VAR, για την ορθότητα της δεύτερης απόφασής τους. Ακόμα και έτσι, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που κρατά την 3η θέση στα χέρια του, καθώς έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τους Γάλλους.

Την τελευταία αγωνιστική οι πρωταθλητές υποδέχονται την Πόρτο, ενώ η Μαρσέιγ πηγαίνει στην Αγγλία για να παίξει με τη Σίτι. Οι Αγγλοι μετά το 0-0 χθες στο «Ντραγκάο» είναι οριστικά πρώτοι (έχουν 13 β.), ενώ οι «δράκοι» οριστικά δεύτεροι (10 β.) και συνεχίζουν στους «16».

Ο Ολυμπιακός (3 β.) με νίκη στο φινάλε είναι σίγουρα τρίτος, ό,τι και αν κάνει η Μαρσέιγ (3 β.) στο άλλο ματς και συνεχίζει αυτός στο Γιουρόπα. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 33΄ με εξαιρετικό σουτ του Καμαρά έξω από την περιοχή, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κυριαρχία του στο πρώτο ημίχρονο.

Η Μαρσέιγ έφερε το ματς στα ίσα στο 55΄ με πέναλτι του Παγέ, έπειτα από την ανατροπή του Τοβέν από τον Σισέ, λίγα λεπτά νωρίτερα. Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήρθε στο 72΄. Επειτα από σουτ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ραφίνια, ο οποίος ήταν οριακά εκτός περιοχής. Παρ’ όλα αυτά, όμως, δόθηκε πέναλτι, με τον Παγέ να κάνει το 2-1.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αμαβί, Αλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Σακάι, Καμαρά, Κουζάνς (55΄ Σανσόν), Ρονζίε (85΄ Γκέιγ), Τοβέν, Παγέ, Μπενεντέτο (46΄ Ζερμέν).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (79΄ Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (90΄ Σουντανί), Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Χθες: 1ος: Λοκομοτίβ Μ. – Ζάλτσμπουργκ 1-3, Ατλέτικο – Μπάγερν 1-1, 2ος: Σαχτάρ – Ρεάλ 2-0, Γκλάντμπαχ – Ιντερ 2-3, 4ος: Αταλάντα – Μίντιλαντ 1-1, Λίβερπουλ – Αγιαξ 1-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή