Πρωτάθλημα τέλος και για τον ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα τέλος και για τον ΠΑΟΚ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανατροπή της… χρονιάς πέτυχε ο Ατρόμητος, ο οποίος αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ, κατάφερε τελικά να πετύχει μια τεράστια νίκη, επικρατώντας του «Δικεφάλου» με 3-2 στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Μια νίκη, μάλιστα, που παραλίγο να του τη στερήσει ο πρώτος βοηθός Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είδε –κακώς– οφ σάιντ στο νικητήριο γκολ, που μέτρησε τελικά ύστερα από την υπόδειξη του VAR. Από την άλλη, η ομάδα του Γκαρσία έχοντας μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία ματς, έμεινε στην 3η θέση, δέκα βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο Περιστέρι. Στο 16΄ κέρδισε πέναλτι, όμως ο Τζόλης έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος πάντως στο 22΄ έδωσε μισό γκολ στον Σφιντέρσκι που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με εκπληκτικό σουτ του Μουνίθ στο 64΄.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που… αγκάλιασε τη νίκη στο 82΄ όταν ο Ουάρντα με κεφαλιά έκανε το 2-1, όμως ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με σουτ του Χαρίση τρία λεπτά αργότερα. Οι Περιστεριώτες έφτασαν στην απόλυτη ανατροπή στο 95΄, όταν έπειτα από αντεπίθεση, ο Μάτιτς έβγαλε κάθετη πάσα στον Νάτσο που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη. Αρχικά ο πρώτος βοηθός Παπαδόπουλος σήκωσε τη σημαία του, όμως το VAR αποκατέστησε την τάξη, καθώς ο παίκτης του Ατρομήτου καλυπτόταν ξεκάθαρα.

Νωρίτερα, στο «Βικελίδης», ο Αρης ξεπέρασε άμεσα το σοκ της ήττας του από τη Λαμία και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Βόλου, παραμένοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ούτε μια στιγμή από τον Βόλο και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι παίκτες του Ακη Μάντζιου δεν ήταν φλύαροι στην τελική τους προσπάθεια. Ο Λούκας Σάσα με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τον Αρη στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια στο 81ο λεπτό ο Μπερτόλιο.

Επιστροφή στις νίκες και για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μετά δύο σερί ήττες, επικράτησαν με 2-0 της Λαμίας στο «Γεντί Κουλέ», χάρη στα τέρματα του Στάικου με πέναλτι στο 34ο λεπτό και του Βαφέα στο 85ο λεπτό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή