Και… τυπικά εκτός μάχης ο ΠΑΟΚ

Και… τυπικά εκτός μάχης ο ΠΑΟΚ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άξιζε τη νίκη, ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τούμπα στο εξ αναβολής ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Το τελικό 1-1 αδικεί τον «Δικέφαλο» που ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του –κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο– από την άλλη όμως οι «ερυθρόλευκοι» απέδειξαν ότι έχουν τον τρόπο, ακόμα και σε μια μέτρια βραδιά τους να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν, διατηρώντας έτσι τη διαφορά των δέκα βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο 2΄, αλλά ο Μουργκ, που ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας έπειτα από την πάσα του Σβαρμπ, πλάσαρε από καλή θέση άουτ. Ο Ολυμπιακός στο 14΄ άγγιξε το γκολ, όταν ο Φορτούνης γύρισε στον Εμβιλά, που στο πρώτο του σουτ νικήθηκε από τον Πασχαλάκη, στη συνέχεια πήρε το «ριμπάουντ», αλλά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Καμαρά έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και στη δική του προσπάθεια η μπάλα βρήκε το δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πήρε τα ηνία του αγώνα. Ετσι στο 51΄, ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Ουάρντα, ο Αιγύπτιος νίκησε στον αέρα τον Μπα, ο Σα απέκρουσε δύσκολα και ο Ινγκασον που ακολουθούσε τη φάση άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Μαρτίνς ρίσκαρε βάζοντας δεύτερο επιθετικό τον Χασάν και τελικά οι «ερυθρόλευκοι», αν και δεν είχαν ούτε σουτ στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν στο 77΄ ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπα εκμεταλλευόμενος την λάθος έξοδο του Πασχαλάκη έκανε το 1-1.

Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στον ΠΑΟΚ, όταν στις καθυστερήσεις ο Τζόλης έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ινγκασον, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Μουργκ (82΄ Τζόλης), Κρμέντσικ (67΄ Σφιντέρσκι).
Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (70΄ Χασάν), Φορτούνης (82΄ Μπουχαλάκης), Βρουσάι (62΄ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (82΄ Μασούρας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή