«Σφραγίζει» την πρόκριση

Απόψε η μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την PSV και με «όπλο» το 4-2

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να προκαλέσει… black out στο «Philips Stadium», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (22.00) την Αϊντχόφεν στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 4-2 πριν από μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη και είναι αυτοί που κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης (αύριο η κλήρωση).

Ο Πέδρο Μαρτίνς με εξαίρεση την απουσία του τραυματία Βρουσάι, καθώς και αυτή του Παπαδόπουλου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Στη διάθεσή του βρίσκονται τόσο ο Παπασταθόπουλος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον ώμο και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή όσο και ο Σεμέδο που δεν είχε αγωνιστεί στον αγώνα του Φαλήρου εξαιτίας τιμωρίας. Ετσι για την ενδεκάδα δεν υπάρχουν… μυστικά τόσο για το σύστημα όσο και για τα πρόσωπα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει στο 4-3-3, με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Λαλά, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στον άξονα θα είναι οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Βαλμπουενά και Μασούρας έχουν τον πρώτο λόγο για τα δύο άκρα, ενώ θέση διεκδικούν με λιγότερες πιθανότητες οι Φορτούνης και Μπρούμα.

Πάντως, χθες, ο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι. «Σίγουρα δεν ήρθαμε εδώ για αμυντικό παιχνίδι. Δεν θα χάσουμε την ταυτότητά μας. Ηρθαμε εδώ για να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε επιθετικά. Εχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα δύο γκολ και σίγουρα δεν είμαστε εδώ απλώς για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού, ενώ ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι είναι ένας τελικός, καθώς όλοι στην ομάδα θέλουν το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση.

Στην απέναντι όχθη, ο Ρότζερ Σμιντ που μοιάζει να είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού δέχεται έντονη κριτική για την εικόνα της Αϊντχόφεν, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. «Ο στόχος μας είναι σαφής. Θα πρέπει να κερδίσουμε με δύο γκολ. Ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον αντίπαλό μας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Εχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η PSV πέρασε στα νοκ άουτ. Αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό κίνητρο για εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της ολλανδικής ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή