Κορυφή για Ιωνικό, δεύτερος ο Διαγόρας

Κορυφή για Ιωνικό, δεύτερος ο Διαγόρας

Η ομάδα της Νίκαιας πέρασε και από τα «Περιβόλια», 1-0 τα Χανιά

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της Super League 2 πέρασε -έστω και με έναν αγώνα περισσότερο- ο Ιωνικός που επικράτησε με 1-0 των Χανίων στο γήπεδο των «Περιβολίων» για την 11η αγωνιστική.

Αυτή ήταν η 6η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Νίκαιας που έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ από την άλλη τα Χανιά, στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο τους, γνώρισαν δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 45ο λεπτό ο Κάστρο.

Στη δεύτερη θέση πέρασε ο Διαγόρας που νίκησε στη Ρόδο τον Καραϊσκάκη Άρτας, επίσης με 1-0, χάρη στο γκολ του Κονέ στο 19ο λεπτό, ενώ ισόπαλοι 1-1 (3′ Γκίνη – 25′ πεν. Ριζογιάννης) αναδείχτηκαν Ιεράπετρα και Τρίκαλα με τους γηπεδούχους να παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.  

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου συνοπτικά: Διαγόρας-Καραϊσκάκης 1-0, ΟΦΙ-Τρίκαλα 1-1, Χανιά-Ιωνικός 0-1.

Την Κυριακή (28/02) παίζουν: 13:45 Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ Sports 2), 14:45 Λεβαδειακός-Δόξα Δράμας (ΕΡΤ Sports), 14:45 Παναχαϊκή-Ξάνθη (ΕΡΤ3). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή