Ανατροπή με Ζαγοράκη, ανακοινώνει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ

Ανατροπή με Ζαγοράκη, ανακοινώνει υποψηφιότητα για την ΕΠΟ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός πως μέχρι χθες βράδυ, η υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη έμοιαζε να απομακρύνεται, τελικά υπήρξε αλλαγή δεδομένων και ο τέως αρχηγός της εθνικής ομάδας αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ.

Μάλιστα, ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητα του, που θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η μοναδική στις εκλογές της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου.

Την ερχόμενη Τρίτη (16/3) λήγει η διορία για υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Ο Ζαγοράκης φαίνεται πως πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για τους άμεσους συνεργάτες που θα έχει στο συμβούλιο της Ομοσπονδίας όσο και για την καίρια θέση του CEO, προκειμένου να εφαρμόσει την Ολιστική Μελέτη των FIFA-UEFA. 

Αυγενάκης: «Χαιρετίζω την υποψηφιότητα Ζαγοράκη»

Την ικανοποίηση του για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Θοδωρη Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, εξέφρασε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε: «Χαιρετίζω με ικανοποίηση την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ από τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής και φίλου Θοδωρή Ζαγοράκη. Αναγκαία η συνεννόηση όλων για τις απαραίτητες αλλαγές στο ποδόσφαιρο μας, μέσω της εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης των FIFA-UEFA».   

Διαβάστε ακόμη: Ζαγοράκης: «Ολοι μαζί, για μια νέα αρχή»
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή