Τελικός Κυπέλλου: «Αρνητικά» τεστ στον ΠΑΟΚ, έτοιμος ο Παπασταθόπουλος

Τελικός Κυπέλλου: «Αρνητικά» τεστ στον ΠΑΟΚ, έτοιμος ο Παπασταθόπουλος

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο θετικά νέα είχε η χθεσινή μέρα, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ολυμπιακό, λίγα 24ωρα πλέον πριν από το μεγάλο ραντεβού τους στον τελικό του Κυπέλλου. Συγκεκριμένα στον «Δικέφαλο» επανήλθε η ηρεμία, καθώς δεν εντοπίστηκε στα νέα τεστ που υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα κάποιο άλλο κρούσμα κορωνοϊού. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν έχει υπάρξει διασπορά στον ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στην Τούμπα, στη συνέχεια ο Πάμπλο Γκαρσία θα πραγματοποιήσει τη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στον ΠΑΟΚ επέλεξαν να μη γίνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ και να ολοκληρώσουν την προετοιμασία στο «σπίτι» τους. Οσον αφορά τα πλάνα του Ουρουγουανού προπονητή, υπάρχει το δίλημμα για Κρμέντσικ ή Σβιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το αν θα ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί δεν αποκλείεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στον Ολυμπιακό, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε χθες τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και πλέον ο 32χρονος στόπερ θέτει υποψηφιότητα για μία θέση στην 11άδα. Μάλιστα νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε φωτογραφίσει την επιστροφή του «Πάπα» στις προπονήσεις, ενώ ερωτηθείς για τον τελικό τόνισε ότι το αυριανό ματς δεν έχει καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδωσαν οι δύο ομάδες, τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και στα πλέι οφ.

• Ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι ορίστηκε για διευθύνει τον αυριανό τελικό. Ο 38χρονος ρέφερι θεωρείται μία από τις κορυφαίες σφυρίχτρες στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή