Εθνική ομάδα: Τα φιλικά ματς έδειξαν τον δρόμο της πρόκρισης

Εθνική ομάδα: Τα φιλικά ματς έδειξαν τον δρόμο της πρόκρισης

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι σε καλό δρόμο, αρκεί όμως να μείνει σ’ αυτόν. Η Εθνική ομάδα επέστρεψε από την ευρωπαϊκή της… περιοδεία χαμογελαστή, καθώς τόσο στο φιλικό με το Βέλγιο όσο και σε αυτό με τη Νορβηγία παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η ισοπαλία απέναντι στην κορυφαία αυτή τη στιγμή ομάδα του πλανήτη, σύμφωνα με το ranking της FIFA, αλλά και η νίκη κόντρα στην παρέα του Χάαλαντ, έδειξαν ότι η Εθνική ομάδα έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει και μάλιστα βασιζόμενη σε διαφορετικές αγωνιστικές λογικές.

Βέβαια, για να έχει αξία η προσπάθεια τόσο των παικτών όσο και του Τζον Φαντ Σιπ, δεν αρκεί η καλή απόδοση να περιορίζεται μόνο στα φιλικά ματς. Η Εθνική μας ομάδα έχει μπροστά της τον Σεπτέμβριο δύο αγώνες-κλειδιά με Κόσοβο και Σουηδία, που αν τους κερδίσει θα μπει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης τουλάχιστον της 2ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ για το εισιτήριο στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Τώρα η σκυτάλη περνά στα χέρια του Ολλανδού ομοσπονδιακού τεχνικού. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν και ο Φαντ Σιπ οφείλει πλέον να καταλήξει στον κορμό με τον οποίο θα δουλέψει και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του στα ματς των προκριματικών. Η αποστολή, έπειτα και από τις ισοπαλίες στα δύο πρώτα παιχνίδια με Ισπανία και Γεωργία, δεν είναι εύκολη, όμως όπως φάνηκε σε αυτά τα δύο τεστ η Εθνική δεν είναι ακόμα αποκλεισμένη, αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες της τον Σεπτέμβριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή