ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εξιτήριο για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Εξιτήριο για τον Κρίστιαν Έρικσεν

Eξιτήριο από το νοσοκομείο Rigshospitalet της Κοπεγχάγης πήρε το απόγευμα της Παρασκευής ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά από επιτυχημένη επέμβαση τοποθέτησης εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα απινιδωτή (βηματοδότη), ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας.

Η επέμβαση ήταν αναγκαία μετά την κατάρρευσή του με καρδιακή ανατροπή στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro.

Με ανάρτησή του, την περασμένη Τρίτη, ο 29χρονος Δανός εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει αυτές τις ημέρες, σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό για εκείνον και την οικογένειά του.

«Είμαι καλά – δεδομένων των συνθηκών» τόνισε και συμπλήρωσε: «Χρειάζεται να κάνω μερικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω εντάξει».

Εξέφρασε, δε, τη στήριξή του στους συμπαίκτες του στην Εθνική Δανίας, σημειώνοντας ότι θα τους ενθαρρύνει στους επόμενους αγώνες.

Ο Έρικσεν δημοσίευσε και μια φωτογραφία του – την πρώτη από το νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, στο οποίο νοσηλεύεται.

Τη Δευτέρα, ο ατζέντης του Έρικσεν μετέφερε την ευγνωμοσύνη του μεσοεπιθετικού της Ίντερ, τονίζοντας ότι ο 29χρονος νιώθει καλύτερα, αλλά θέλει να καταλάβει τι έγινε.

Οι εξετάσεις στον οργανισμό του Έρικσεν συνεχίζονται καθώς ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η ακριβής αιτία της κατάρρευσής του το απόγευμα του Σαββάτου στον αγώνα του Euro με τη Φινλανδία.

Τελευταίες ειδήσεις