Τόκιο 2020: Στους ημιτελικούς οι κωπηλάτες μας 

Τόκιο 2020: Στους ημιτελικούς οι κωπηλάτες μας 

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα επιτυχιών ήταν η σημερινή για την ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Και τα τρία ελληνικά πληρώματα προκρίθηκαν στους ημιτελικούς των κατηγοριών τους και έδειξαν ότι δίκαια το άθλημα συγκαταλέγεται στα… δυνατά χαρτιά του ελληνικού αθλητισμού.  

Την αρχή έκαναν οι Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου, οι οποίες αγωνίστηκαν στα ρεπεσάζ στη δίκωπο άνευ. Οι πρωταθλήτριες μας τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 7.28.00 και πήραν την πρόκριση για τους ημιτελικούς. 

Ακολούθησε ο προημιτελικός της Αννέτας Κυρίδου στο μονό σκιφ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο αγώνας της Αννέτας Κυρίδου όσο και του Στέφανου Ντούσκου ήταν προγραμματισμένοι για αύριο αλλά, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, μεταφέρθηκαν για σήμερα. Η Αννέτα Κυρίδου ήρθε 3η στη σειρά της με 8.02.19 και πήρε το εισιτήριο για τους ημιτελικούς. 

Εντυπωσιακός ήταν ο Στέφανος Ντούσκος. Ήρθε δεύτερος με 7.12.77 ενώ πρώτος στη σειρά του ήταν ο Νορβηγός Μπορχ με 7.10.97. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο χρόνος του κωπηλάτη μας στο μονό σκιφ ήταν από τους καλύτερους των προημιτελικών.     

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή