Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Δηλώσεις των κωπηλατών μας στο kathimerini.gr

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Δηλώσεις των κωπηλατών μας στο kathimerini.gr

Αλλαξε το αγωνιστικό πρόγραμμα στην κωπηλασία

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους… πονοκεφάλους των Ιαπώνων διοργανωτών των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν προστεθεί και τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να προκαλέσει ένας τυφώνας. Και μπορεί τα μεγάλα κύματα να ενθουσιάζουν τους σέρφερ αλλά σε άλλα αθλήματα, όπως η κωπηλασία δημιούργησε προβλήματα και άλλαξε το αγωνιστικό πρόγραμμα.  

«Έχουν σταματήσει οι αγώνες. Θα αρχίσουν και πάλι την Τετάρτη και εγώ, εκτός απροόπτου, θα αγωνιστώ την Πέμπτη», δήλωσε στο kathimerini.gr ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος ξεχωρίζει στο μονό σκιφ. Αναφερόμενος στον αγώνα του πρόσθεσε: «Η κούρσα πήγε όπως την περίμενα. Πάλεψα με τον Νορβηγό αλλά δεν πιέστηκα ιδιαίτερα. Στους ημιτελικούς πιστεύω ότι εγώ και ο αθλητής της Ρωσίας θα κοντραριστούμε για την πρόκριση στον τελικό. Χάρη στον τυφώνα θα ξεκουραστούμε αλλά μετά ημιτελικοί και τελικός θα είναι κοντά». 

Δυνατή ήταν η κούρσα στο μονό σκιφ και για την Αννέτα Κυρίδου: «Ήξερα από την αρχή ότι έπρεπε να πιεστώ για να περάσω, και το έκανα. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν δύο ημέρες μετά αλλά ίσως είναι καλό για εμάς γιατί έχουμε προπονηθεί αρκετά. Για εμένα ο αγώνας στον ημιτελικό θα είναι σαν τελικός», μας είπε.  

Η Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου προκρίθηκαν στους ημιτελικούς στη δίκωπο μέσα από τη διαδικασία των ρεπεσάζ. Ήταν μία δύσκολη κούρσα. Στα 500μ. μίλησα με τη συναθλήτριά μου και είπαμε να βγούμε μπροστά για να πάρουμε καλή θέση στους ημιτελικούς. Τα δώσαμε όλα και το καταφέραμε», τόνισε η Χριστίνα Μπούρμπου.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή