Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Επίθεση της ΕΟΕ στην ΕΡΤ για τον Γκιώνη – Στους «32» ο Έλληνας πρωταθλητής

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Επίθεση της ΕΟΕ στην ΕΡΤ για τον Γκιώνη – Στους «32» ο Έλληνας πρωταθλητής

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στους «32» του απλού στο ολυμπιακό τουρνουά πινγκ πονγκ. Τώρα θα επιδιώξει να μπει για πρώτη φορά στην κορυφαία 16άδα του αγωνίσματος, σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αγώνας δεν καλύφθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αιχμηρή ανακοίνωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.  

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ επικράτησε του Αχμέντ Σαλέχ από την Αίγυπτο αλλά στον δρόμο για τους «16» θα αντιμετωπίσει αύριο τον Κορεάτη Τζεούνγκ Γιουκ Σικ. «Ήμουν πολύ σταθερός από την αρχή σήμερα. Ο Αχμέντ έχει αδυναμίες απέναντι στην άμυνα, ενώ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φυσική κατάσταση έχοντας και κάποια παραπανίσια κιλάκια. Ήξερα ότι έπρεπε να τον κουνήσω στο τραπέζι και να τον κουράσω. Έπαιξε κι ένα κάπως αναχρονιστικό, παλιό πινγκ πονγκ με κομμένες μπαλιές, με μπλοκ και καρφί, αν τυχόν σηκωνόταν λίγο το μπαλάκι από το φιλέ. Δεν έκανα πολλά λάθη, είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια και έβρισκα και εύκολους πόντους. Με τον Τζεούνγκ θα είναι ένα πολύ δύσκολο το ματς. Δεν έχω παίξει ξανά απέναντί του, αλλά επειδή τον έχω δει ενάντια σε αμυντικό παιχνίδι, και στην προπόνηση και σε αγώνες, θα τον χαρακτήριζα «τείχος»», δήλωσε ο Παναγιώτης Γκιώνης και εξέφρασε τη στεναχώρια του για το γεγονός ότι τελικά η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα του. 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με καυστική ανακοίνωση σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΡΤ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι μετά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια δεν είδαμε ούτε τον Γκιώνη. 

«Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;» ήταν η ανάρτηση της ΕΟΕ στα social media. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή