Ολυμπιακοί Αγώνες: Κοντά στην «κούρσα μεταλλίων» ο Γιάννης Μιτάκης 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Κοντά στην «κούρσα μεταλλίων» ο Γιάννης Μιτάκης 

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… βαθμολογική επαφή με την «κούρσα των μεταλλίων» βρίσκεται ο Γιάννης Μιτάκης. Ο πρωταθλητής των Φινν βρίσκεται στην 11η θέση της γενικής κατάταξης και έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά με τον 10ο.  

Στην κατηγορία των Φινν, μία κλάση που παίρνει μέρος για τελευταία φορά στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα, έχουν διεξαχθεί οκτώ κούρσες και μένουν ακόμα δύο για να ξεχωρίσουν οι δέκα καλύτεροι φινίστες που θα αγωνιστούν στη medal race. Ο Γιάννης Μιτάκης σήμερα έφερε μία 11η και μία 8η θέση και έχει 63 β.π.  

Στη 10η θέση βρίσκεται ο Νορβηγός Πέντερσον με 59 β.π. Ο Έλληνας ιστιοπλόος πρέπει να φέρει στις δύο επόμενες ιστιοδρομία καλές θέσεις προκειμένου να μπει στη δεκάδα.  

  • Η Νιγηριανή σπρίντερ Μπλέσινγκ Οκαγκμπάρε τιμωρήθηκε με προσωρινό αποκλεισμό και δεν θα πάρει μέρος στους ημιτελικούς των 100μ. Η αθλήτρια βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία σε έλεγχο πριν από τη διοργάνωση. Χθες προκρίθηκε στους ημιτελικούς των 100μ. ενώ το 2008 είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στο Παρίσι.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή