Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα Covid-19 σε αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέο κρούσμα Covid-19 σε αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Μετά την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την αρχηγό της αποστολής, άλλο ένα μέλος από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία βρίσκεται στο Ολυμπιακό Χωριό στο Τόκιο. Πρόκειται για αθλήτρια, μέλος στο ομαδικό. 

Μετά την Ευαγγελία Πλατανιώτη και την αρχηγό της αποστολής, άλλο ένα μέλος από την ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Οι υπόλοιπες αθλήτριες θεωρούνται «στενή επαφή» και θα κάνουν ξεχωριστά προπόνηση, θα μένουν σε διαφορετικά δωμάτια, θα τρώνε ξεχωριστά και, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο εάν θα αγωνιστούν.  

Η ενημέρωση από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: 

«Θετική στον κορωνοϊό είναι αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η αθλήτρια θα συνεχίσει τη διαμονή της σε ειδικό ξενοδοχείο καραντίνας εκτός του Ολυμπιακού Χωριού. Οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ τα οποία ήταν αρνητικά αλλά θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή