Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακή η προσπάθεια της Πλατανιώτη μετά την περιπέτεια με την Covid 19 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακή η προσπάθεια της Πλατανιώτη μετά την περιπέτεια με την Covid 19 

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο βρίσκονται οι Ευαγγελία Πλατανιώτη – Εβελίνα Παπάζογλου.

Ύστερα από την ολοκλήρωση του προκριματικού στο ελεύθερο πρόγραμμα βρίσκονται στη 10η θέση.  

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είχε κερδίσει το δικό της χρυσό μετάλλιο πριν μπει στην ολυμπιακή πισίνα. Αφού απελευθερώθηκε από τον βραχνά του κορωνοϊού, ταξίδεψε στο Τόκιο και με ελάχιστη ξεκούραση από την υπερατλαντική πτήση μπήκε στην πισίνα και μαζί με τη συναθλήτριά της εκτέλεσαν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες δεν είχε προπονηθεί καθόλου εξαιτίας του προβλήματος με την υγεία της.  

Το ελληνικό Ντουέτο εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμά του με τη χορογραφία «Καρχαρίες» και βαθμολογήθηκε με 88,1667 β., όσο και οι Ολλανδέζες (αδελφές Ντε Μπράουερ) με τις οποίες μοιράζονται τη 10η θέση. Μένει να κάνουν μία καλή εμφάνιση στο τεχνικό για να πάρουν την πρόκριση. Στον τελικό προκρίνονται τα12 ζευγάρια που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία αθροιστικά, μετά την ολοκλήρωση του τεχνικού προγράμματος (13.30). 

Την πρώτη θέση στο ελεύθερο πήραν οι Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα με 97,9000β., ακολουθούμενες από τις Κινέζες Σουετσέν Χουάνγκ και Γουενγιάν Σουν (96,2333β.) 2ες και τις Ουκρανές Φιεντία – Σάβτσουκ (94.9333β.) 3ες. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αδελφές Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες αγωνίζονται για την Αυστρία. Κατετάγησαν έβδομες με 90,5000β. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή