Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα «δοκιμασία» για την Ευαγγελία Πλατανιώτη – Βγήκε και πάλι θετική στην Covid-19

Ολυμπιακοί Αγώνες: Νέα «δοκιμασία» για την Ευαγγελία Πλατανιώτη – Βγήκε και πάλι θετική στην Covid-19

Τα σημερινά πρωινά τεστ για Covid-19 αποτέλεσαν ένα σοκ για την Ολυμπιακή Αποστολή της Ελλάδος

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σημερινά πρωινά τεστ για Covid-19 αποτέλεσαν ένα σοκ για την Ολυμπιακή Αποστολή της Ελλάδος. Άλλες τρεις αθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θετικές, ανάμεσά τους και η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η πρωταθλήτρια της Ελλάδος, μαζί με την Εβελίνα Παπάζογλου είναι να αγωνιστούν στις 13.30 στο τεχνικό του ντουέτου, στο οποίο, μέχρι τώρα, βρίσκονται ανάμεσα στην κορυφαία δωδεκάδα. Μέχρι αυτή την ώρα άγνωστο παραμένει εάν θα υπάρξει, τελικά, ελληνική συμμετοχή στο ντουέτο.  

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη βρέθηκε θετική στον νέο κορωνοϊό πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Τόκιο. Ανάρρωσε και ύστερα από συνεχόμενα αρνητικά τεστ, «πέταξε» για την Ιαπωνία. Στο αεροδρόμιο υπεβλήθη σε τεστ βγήκε αρνητικό και πήγε στο Ολυμπιακό Χωριό. Εκεί ακολούθησαν νέα τεστ, τα οποία ήταν όλα αρνητικά, και, έτσι, χθες αγωνίστηκε στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου.  

Η εμφάνιση της πρωταθλήτριας, παρά την πολύωρη πτήση και τη δεκαήμερη αποχή από τις προπονήσεις, ήταν εκπληκτική. Μαζί με την Παπάζογλου είναι 10ες στην κατάταξη και σήμερα αναμενόταν να πάρουν μέρος στο τεχνικό πρόγραμμα.  

Όλα αυτά, όμως, μέχρι τα πρωινά τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες του kathimerini.gr, η Ευαγγελία Πλατανιώτη βρίσκεται ανάμεσα στις «θετικές» που ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ήδη γίνονται διαβουλεύσεις μήπως και είναι εφικτό μία αναπληρωματική αθλήτρια να αντικαταστήσει την Πλατανιώτη στο ντουέτο.       

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή