Συγκεντρωμένος στην Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ

Συγκεντρωμένος στην Ιρλανδία ο ΠΑΟΚ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να επιστρέψει από την Ιρλανδία έχοντας από τον πρώτο κιόλας αγώνα στα χέρια του το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Κόνφερανς Λιγκ στοχεύει απόψε (21.45) ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στο Δουβλίνο την Μποέμιαν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι του «Δικεφάλου», που σίγουρα είναι καλύτερος από την αντίπαλό του, αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο, από τη στιγμή μάλιστα που οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας, η ΑΕΚ και ο Αρης, αποχαιρέτησαν πρόωρα την Ευρώπη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε χθες ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμα στο επίπεδο της ετοιμότητας που θα ήθελε και πρόσθεσε: «Είναι ένας τελικός διπλός με την Μποέμιαν για εμάς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό. Τη δεδομένη στιγμή ο πρώτος στόχος είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογία των παικτών, θέλοντας να παίξουμε συνάμα και καλό ποδόσφαιρο».

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε, με τον Πασχαλάκη στο τέρμα, τους Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Βαρέλα και Μιχαηλίδη ως τετράδα στην άμυνα, τους Σβαμπ, Εσίτι στα αμυντικά χαφ, ενώ πιο μπροστά τους Καγκάβα, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. Στην περίπτωση που ο «Δικέφαλος» ξεπεράσει το εμπόδιο των Ιρλανδών, στα πλέι οφ του Κόνφερανς Λιγκ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χιμπέρνιαν (Σκωτία) ή Ριέκα (Κροατία), με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 19 και 26 Αυγούστου.

• Στα 33 του χρόνια ο Βαρέλα κατάφερε να πάρει το απολυτήριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι αναγκάστηκε να παρατήσει το σχολείο όταν ήταν 16 ετών, καθώς έγινε πατέρας, και πρόσθεσε ότι το απολυτήριο αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή