Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Έσωσε την παρτίδα στο τέλος

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Έσωσε την παρτίδα στο τέλος

Ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τη Λουντογκόρετς στο «Καραϊσκάκη»

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και παραλίγο έλειψε να γνωρίσει οδυνηρή εντός έδρας ήττα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και πλέον καλείται να τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λουντογκόρετς στο «Καραϊσκάκη» για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκοντας δίχτυα στο 85ο λεπτό με τον Α. Καμαρά και πλέον σε μία εβδομάδα στη Βουλγαρία θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. 

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή στιγμή. Ο Ολυμπιακός απείλησε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Λαλά έκανε την παράλληλη μπαλιά, όμως ο Μασούρας δεν πρόλαβε με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα. Η Λουντογκόρετς απάντησε στις ευκαιρίες όταν στο 33ο λεπτό ο Σωτηρίου βγήκε τετ α τετ με τον Τζολάκη, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να νικά τον Κύπριο επιθετικό και να διώχνει με τα πόδια το πλασέ του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Λουντογκόρετς κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, στο 50΄ οι Βούλγαροι κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο, το οποίο εκμεταλλεύθηκε ο Ντεσπότοφ που με εξαιρετική εκτέλεση έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 58΄, όμως ο Χασάν, αν και έπιασε μόνος του την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, σημάδεψε τα πόδια του Κάλινα, που έδιωξε.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και τελικά επέστρεψε από την… κόλαση πέντε λεπτά πριν από το τέλος, όταν ο Α. Καμαρά έγινε αποδέκτης της μπάλας έπειτα από αρκετές κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Λαλά (61΄ Ανδρούτσος), Μπα, Σεμέδο, Σισέ (53΄ Ελ Αραμπί), Ρέαμπτσουκ, Κουντέ (46’ Εμβιλά), Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά (71’ Α. Καμαρά), Χασάν.
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Κάλινα, Ικοκό, Πλάστουν, Βέρντον, Νελντιάκοφ, Κόουλι (73’ Σαντάνα), Γκονσάλβες, Μπάντζι, Τεκπετέι (81’ Σισίνιο), Σωτηρίου (87’ Βάντερσον), Ντεσπόντοφ.

• Στο ματς από το οποίο προκύπτει ο αντίπαλος είτε του Ολυμπιακού είτε της Λουντογκόρετς στα πλέι οφ, η Μάλμε επικράτησε με 2-1 της Ρέιντζερς στη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή