Ολυμπιακοί Αγώνες: Παγκόσμιο ρεκόρ και στα 400μ. εμπ. των γυναικών  

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παγκόσμιο ρεκόρ και στα 400μ. εμπ. των γυναικών  

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατερρίφθη ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατερρίφθη ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Η Αμερικανίδα Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στον τελικό των 400μ. με εμπόδια. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με κατάρριψη του δικού της παγκόσμιου ρεκόρ, με επίδοση 51.46. 

Το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε στα τελευταία… εκατοστά. Η Νταλιλά Μουχάμαντ ξεκίνησε πολύ καλύτερα αλλά η ΜακΛάφλιν έδειξε ότι, ύστερα από το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πετύχει στις 26/6 στο Όρεγκον (51.90), εξακολουθεί να βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Συνέτριψε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ με 51.46 ενώ κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ έτρεξε και η συμπατριώτισσά της Νταλιλά Μουχάμαντ (51.58). Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε η Φέμκε Μπολ (52.03) από την Ολλανδία. 

Η τελική κατάταξη: 

Σίντνεϊ ΜακΛάφλιν (ΗΠΑ) 51.46 

Νταλιλά Μουχάμαντ (ΗΠΑ) 51.58 

Φέκμε Μπολ (Ολλανδία) 52.03 

Τζανίβ Ράσελ (Τζαμάικα) 53.08 

Άνα Ριζίκοβα (Ουκρανία) 53.48 

Βικτόρια Τκάτσουκ (Ουκρανία) 53.79 

Τζιάνα Γούντραφ (Παναμάς) 55.84 

Άνα Κόκρελ (ΗΠΑ) Αποκλείστηκε 

Η Ιαπωνία κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις στον τελικό του σκέιτμπορντ Park γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων Η Σακούρα Γιοσοζούμι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με καλύτερο σκορ 60.09 και η συμπατριώτισσα της Κοκόνα Χιράκι το ασημένιο με 59.04. Το χάλκινο φόρεσε η Βρετανή Σκάι Μπράουν με 56.47.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή