Δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά για την εθνική ομάδα

Δύο αγώνες που θα κρίνουν πολλά για την εθνική ομάδα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα της Εθνικής στο φιλικό από την Ελβετία, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, δεν προβλημάτισε τον Τζον Φαντ Σιπ. 

Αντίθετα μάλιστα ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των διεθνών στον αγώνα της Βασιλείας.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στους δύο «τελικούς», με το Κόσοβο την Κυριακή εκτός έδρας και τη Σουηδία την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, οι οποίοι και θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Ελλάδα στον Β΄ όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλωστε προχθές ο Τζον Φαντ Σιπ θέλησε να θολώσει και λίγο τα νερά όσον αφορά τις σκέψεις του ενόψει του αγώνα στην Πρίστινα, καθώς στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Ελβετούς είχε και παίκτες που δεν υπολογίζει για την Κυριακή, όπως για παράδειγμα ο Ζέκα που είναι τιμωρημένος και τη θέση του μεθαύριο διεκδικεί ο Σιώπης. 

Επίσης στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Χατζηδιάκος – Μαυροπάνος, αντί των Τζαβέλα και Παπαδόπουλου που θα παίξουν λογικά την Κυριακή, ενώ είναι δύσκολο να δούμε ξανά το δίδυμο Τσιμίκα και Κούτρη στην αριστερή πλευρά. Ακόμα και έτσι πάντως η Εθνική είχε και τις καλές στιγμές της, αν και δεν έλειψαν τα εύκολα λάθη από τα οποία ξεκίνησαν και τα δύο γκολ των Ελβετών.

Η αποστολή της Εθνικής παραμένει στην Ελβετία, ενώ για το Κόσοβο θα αναχωρήσει αύριο, παραμονή της αναμέτρησης. Ερωτηματικό παραμένει ο Χρήστος Τζόλης που ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, με τον παίκτη και το ιατρικό επιτελείο να καταβάλουν προσπάθεια ώστε να προλάβει τουλάχιστον τον αγώνα με τη Σουηδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή