ΠΑΟΚ: για νίκη με Σλόβαν πριν από την Κοπεγχάγη

ΠΑΟΚ: για νίκη με Σλόβαν πριν από την Κοπεγχάγη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ώθηση που του έχει δώσει η νίκη στο πρόσφατο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική του Conference League. Ο «Δικέφαλος» θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που του δίνει η Τούμπα, καθώς και το γεγονός ότι διανύει μια πολύ καλή περίοδο, προκειμένου να φτάσει στο τρίποντο που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση του ομίλου, ώστε να πάει χωρίς απώλειες στους «τελικούς» με την Κοπεγχάγη που θα κρίνουν και την απευθείας πρόκριση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε χθες ότι είναι «τρελαμένος» για την πρόκριση και δεν αρνήθηκε ότι επιθυμεί την καλή πορεία στο Conference League. «Θεωρώ ότι είναι μια κατάσταση που θα πρέπει να θεωρείται φυσιολογική. Εχουμε ως στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, έχουμε στόχο να προχωρήσουμε στον συγκεκριμένο θεσμό, έχουμε στόχο το Κύπελλο και θα πρέπει ο καθένας να αισθάνεται σημαντικός και να είναι έτοιμος όταν του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί», είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη διάθεσή του για την αναμέτρηση τέθηκε και ο Βιεϊρίνια, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ, καθώς και οι μόνιμοι τραυματίες.
Αναλυτικά οι 23 παίκτες της αποστολής είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκ, Ακπομ, Κούτσιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή