Αναχωρεί για τη Γεωργία η Εθνική ομάδα

Αναχωρεί για τη Γεωργία η Εθνική ομάδα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμη για τους δύο «τελικούς» με τη Γεωργία αύριο στο Μπατούμι και με τη Σουηδία την Τρίτη στη Στοκχόλμη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ είναι η εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και σήμερα αναχωρεί για την πόλη της Γεωργίας, εκεί όπου πιστεύεται ότι βρισκόταν η αρχαία Κολχίδα, όχι βέβαια για να διεκδικήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας, αλλά τους τρεις βαθμούς που θα την κρατήσουν ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Κατά τη χθεσινή προπόνηση ο Τζον Φαντ Σιπείδε τον Τάσο Δουβίκα να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, μετά την προχθεσινή του αδιαθεσία, και έτσι αποφεύχθηκε για τον Ολλανδό τεχνικό ακόμα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων έμειναν –αν και είχαν αρχικά κληθεί–εξαιτίας τραυματισμών ο Ζέκα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να παίρνει τη θέση του κεντρικού αμυντικού του Ατρομήτου.

Οπως έδειξε και χθες ο Φαντ Σιπ το επικρατέστερο πλάνο είναι το 3-4-1-2, με τους Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τζαβέλλα να έχουν τον πρώτο λόγο για την τριάδα των στόπερ.

Ο Σιώπης και ο Μπουχαλάκης θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας. Στα άκρα σίγουροι θεωρούνται ο Τσιμίκας και ο Ανδρούτσος, ενώ για την επίθεση φαβορί να ξεκινήσουν είναι οι Μασούρας και Παυλίδης, αν και θέση διεκδικούν επίσης ο Πέλκας, ο Γιαννούλης και ο Δουβίκας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος.

•Τη δική της μάχη για τα προκριματικά του Euro U21 δίνει η Εθνική Ελπίδων (2η με 5 β.), που στις 19.00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λευκορωσία. Στην κορυφή του 4ου ομίλου είναι η Κύπρος με 7 β., η οποία είναι και η επόμενη αντίπαλός μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή