Χρήστου: Προκρίθηκε με πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Χρήστου: Προκρίθηκε με πανελλήνιο ρεκόρ στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Στον τελικό των 50 μ. υπτ., του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας (Καζάν), προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου - Έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που πετυχαίνει επίδοση κάτω των 23 δευτερολέπτων

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό των 50 μ. υπτ., του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 25άρας πισίνας (Καζάν), προκρίθηκε ο Απόστολος Χρήστου και, μάλιστα, με εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ. Ο πρωταθλητής μας έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που πέτυχε επίδοση κάτω των 23 δευτερολέπτων στο αγώνισμα.  

Ο Απόστολος Χρήστου πήρε μέρος σήμερα το απόγευμα στον ημιτελικό των 50 μ. υπτ. και με 22.87 βελτίωσε το δικό του ρεκόρ (23.17) που είχε πετύχει το πρωί δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αύριο το απόγευμα θα αγωνιστεί στον τελικό όπου θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Τα 22.87 αποτελούν την 3η καλύτερη επίδοση στη διοργάνωση, ύστερα από τα 22.57 του Ρώσου Κλίμεντ Κολέσνικοφ και τα 22.79 του Ιταλού Μικέλε Λαμπέρτι.  

Στη δεύτερη ημιτελική σειρά αγωνίστηκε ο Γιώργος Σπανουδάκης, ο οποίος ήρθε 15ος με 24.03. Σήμερα θα «πέσει» στην πισίνα του Καζάν η «χρυσή πεταλούδα» της ελληνικής κολύμβησης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Άννα Ντουντουνάκη. Η Ντουντουνάκη και η Μαρία Θάλεια Δρασίδου θα πάρουν μέρος στα 100μ Μ. Ατομικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή