Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης και πάλι

Βαζαίος: Πρωταθλητής Ευρώπης και πάλι

Με χρόνο 1.51.70, ο  Ανδρέας Βαζαίος υπερασπίστηκε τον τίτλο του στα 200 μ. μικτής ατομικής, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τίτλο του υπερασπίστηκε ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200 μ. μικτής ατομικής, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας, το οποίο διεξάγεται στο Καζάν. Ο Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης αναδείχθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης με χρόνο 1.51.70. 

Ο κολυμβητής μας από τους χθεσινούς ημιτελικούς είχε δείξει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και ότι δεν είναι διατεθειμένος να χάσει το… στέμμα του πρωταθλητή. Προκρίθηκε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο και έδειξε ότι είναι φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, το οποίο φόρεσε στον λαιμό του σήμερα. Η πρωτιά κρίθηκε στις γρήγορες κούρσες που είχε σε ύπτιο και πρόσθιο.  

Ο Ανδρέας Βαζαίος είχε αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και στην προηγούμενη αντίστοιχη διοργάνωση, η οποία είχε διεξαχθεί στη Γλασκώβη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή