Ολυμπιακός: Επαιξε με το μυαλό στα μπαράζ

Ολυμπιακός: Επαιξε με το μυαλό στα μπαράζ

Κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού και ήττα... εντυπώσεων 1-0 από την Αντβέρπ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μια κακή ευρωπαϊκή βραδιά του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον βουτάει στα βαθιά νερά, καθώς για να συνεχίσει στους «16» θα πρέπει να ξεπεράσει στα μπαράζ ομάδα που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαν να μην πάτησαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του «Μποσουίλ» και παρά το γεγονός ότι ήθελαν μόνο τη νίκη κόντρα στην αδιάφορη και τελευταία Αντβέρπ για να τερματίσουν στην πρώτη θέση, δεν κατάφεραν στα 94 λεπτά της αναμέτρησης να δημιουργήσουν ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με το πλασέ του Μπαλικουίσα και κράτησαν με ιδιαίτερη ευκολία το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος.

Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ακόμα και αν ο Ολυμπιακός έφευγε με το τρίποντο από την Αμβέρσα, πάλι δεύτερος θα ήταν, καθώς η Αϊντραχτ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πόλη, με το 1-1 που απέσπασε από τη Φενέρμπαχτσε.

Ετσι τη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός θα μπει στην κληρωτίδα ως «αδύναμος» και απέναντί του θα έχει τις Λειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ, Σέριφ, Ζενίτ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Αταλάντα που θα διεκδικήσουν μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας μία θέση στους «16» του Γιουρόπα. Τα δύο ματς θα γίνουν στις 17 και στις 24 Φεβρουαρίου, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει από τώρα ότι θα έχει τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη».

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57΄ Ενχελς), Ντε Λατ (58΄ Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικουίσα (88΄ Γιουσούφ), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Εγκεσταϊν (73΄ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Τικίνιο (46΄ Αραμπί).

Η τελική βαθμολογία: Αϊντραχτ 12, Ολυμπιακός 9, Φενέρμπαχτσε 6, Αντβέρπ 5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή