Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Τώρα πλέον θέλει τύχη…

Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός: Τώρα πλέον θέλει τύχη…

Στο Φράιμπουργκ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός έχοντας το... αυτί στη Ναντ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, όσον αφορά την ευρωπαϊκή παρουσία του, ο Ολυμπιακός παίζει απόψε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ένα από τα τελευταία του, αν όχι το τελευταίο του, χαρτιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν καλύτερο ή στη χειρότερη περίπτωση ίδιο αποτέλεσμα με τη Ναντ, που την ίδια ώρα θα υποδέχεται την Καραμπάγκ, προκειμένου να μείνουν στο κυνήγι της 3ης θέσης και την ερχόμενη Πέμπτη στο Φάληρο κόντρα στους Γάλλους να δώσουν… τελικό.

Σενάριο που δεν είναι τόσο εύκολο να επαληθευθεί όσο ακούγεται. Και αυτό διότι οι Γερμανοί ναι μεν είναι στην πρώτη θέση και με το ένα πόδι στους «16», αλλά μαθηματικά δεν έχουν εξασφαλίσει την απευθείας παρουσία στα νοκ άουτ, κάτι που σημαίνει ότι και αυτοί θέλουν τουλάχιστον να μη χάσουν. Παράλληλα, η Ναντ που δεν τα πηγαίνει καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα ψάχνει και αυτή τη δική της… εξιλέωση μέσω της Ευρώπης, άρα ουσιαστικά ποντάρει απέναντι στους Αζέρους τα ρέστα της.

Αν η γαλλική ομάδα πάρει απόψε καλύτερο αποτέλεσμα από τους «ερυθρόλευκους», τότε η ελληνική αποκλείεται από την Ευρώπη.

Ο Μίτσελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου φανέρωσε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ, η οποία διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας, κάτι που φαίνεται και από τη θέση που έχει στην Bundesliga. «Πάντα παίζω για τη νίκη, αυτό θα κάνω και τώρα», είπε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου. Γνωρίζουμε και τις δικές μας ανάγκες. Ο αντίπαλος θα κάνει αυτό που ξέρει. Και εμείς όμως έχουμε ποντάρει πολλά στο πώς θα παίξουμε αύριο. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Εχουμε μια ιδέα πώς θα το χειριστούμε και πραγματικά έχουμε τις ελπίδες μας».

Με δεδομένες τις απουσίες, κυρίως στην άμυνα, είναι πολύ πιθανό ο Εμβιλά να παίξει στόπερ μαζί με τον Ντόι, ενώ όσον αφορά την επίθεση ο Ισπανός έδειξε ότι υπολογίζει περισσότερο τον Ελ Αραμπί για την κορυφή και τον Γκάρι Ροντρίγκες για το ένα άκρο. Η βαθμολογία του ομίλου: Φράιμπουργκ 12, Καραμπάγκ 7, Ναντ 3, Ολυμπιακός 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή