«Πράσινα» τα ντέρμπι στο βόλεϊ σε άνδρες, γυναίκες

«Πράσινα» τα ντέρμπι στο βόλεϊ σε άνδρες, γυναίκες

Με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στα πρωταθλήματα βόλεϊ των ανδρών και των γυναικών

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική στα πρωταθλήματα βόλεϊ των ανδρών και των γυναικών. Αμφότερες οι «πράσινες» ομάδες αναδείχθηκαν νικήτριες σε αγώνες ντέρμπι και έδειξαν ότι και αυτή τη χρονιά θα βρίσκονται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ελληνικής πετοσφαίρισης. Εντυπωσιακή ήταν και η νίκη του Ολυμπιακού στους άνδρες με 3-0 (25-15, 25-18, 31-29) στην αναμέτρηση με τον Φοίνικα.

Το ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ βρίσκεται μόλις στη 2η αγωνιστική του, αλλά τα παιχνίδια που διεξήχθησαν αποτέλεσαν προάγγελο για μια ωραία διοργάνωση. Στους άνδρες, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 (31-29, 23-25, 25-21, 28-26). Παρά την απουσία του τραυματία Δημήτρη Ζήση, οι «πράσινοι» απέφυγαν τα μοιραία λάθη και αναδείχθηκαν πρωταγωνιστές στις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά σε ένα ντέρμπι. Και ο ΠΑΟΚ όμως έδειξε ότι αποτελεί ένα δυνατό σύνολο και ότι θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο Ολυμπιακός νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι αναμενόταν την ομάδα του Φοίνικα, με πρωταγωνιστή τον Ιντάλγκο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 2ης ημέρας: Κηφισιά – ΟΦΗ 3-0, Πήγασος – Μίλων 0-3, Αριστοτέλης Σκύδρας – Αθλος Ορεστιάδας 3-2.

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ντέρμπι του πρωταθλήματος (μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ) έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-0 σετ (25-19, 25-18, 25-15) και πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Τα άλλα αποτελέσματα: ΖΑΟΝ – Θήρα, 0-3, Αιγάλεω – Αρης 0-3, ΑΕΚ – Λαμία 3-0, Ηλυσιακός – Μαρκόπουλο 2-3, Θέτις – ΠΑΟΚ 0-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή