Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασαν ΠΑΟΚ και Λαμία

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασαν ΠΑΟΚ και Λαμία

Σήμερα συνεχίζεται το πρόγραμμα με πέντε αναμετρήσεις

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς να… ιδρώσει ο ΠΑΟΚ έκλεισε χθες θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε με 2-0 της Καλαμάτας στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 4-0 πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι Παναθηναϊκός – Βόλος, με τους «πράσινους» βέβαια να έχουν το προβάδισμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε ολικό rotation, αυτό όμως δεν εμπόδισε την ομάδα του να «καθαρίσει» την πρόκριση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Μπράντον Τόμας να βρίσκει δίχτυα στο 11΄ και στο 13΄, και έτσι το υπόλοιπο παιχνίδι έμοιαζε περισσότερο με τυπική διαδικασία. Στα αξιοσημείωτα η είσοδος του Στέφανου Τζίμα στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει στη λίστα με τους 10 νεότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου» σε επίσημο ματς, καθώς είναι 17 ετών και 5 ημερών.

Νωρίτερα, η Λαμία έδειξε για ακόμη μία σεζόν ότι το Κύπελλο είναι η διοργάνωση που της ταιριάζει. Παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα παίζει κάθε αγωνιστική την ύπαρξή της, χθες νίκησε με 2-1 τη μαχητική και απειλητική Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, και έκλεισε θέση στην οκτάδα για έκτη συνεχή χρονιά.

Η Λαμία άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης στο 34΄ με όμορφο γκολ του Μανούσου, ενώ ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο στο 38΄ με τον Μαρτίνες. Τρία λεπτά μετά ο Νίλι μείωσε σε 2-1 για την Καλλιθέα, και παρά την προσπάθειά της στο δεύτερο μέρος να φέρει το ματς στα ίσα, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Οσον αφορά τα σημερινά ματς, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μοιάζουν να έχουν εύκολη αποστολή με βάση τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο με «προίκα» το 4-1 του Φαλήρου, η Ενωση είχε νικήσει με 2-0 την Κηφισιά στη Ριζούπολη και την περιμένει στην «Αγιά Σοφιά», ενώ και το «τριφύλλι» καλείται να υπερασπιστεί στο «Πανθεσσαλικό» απέναντι στον Βόλο τη νίκη του με 3-0 στη Λεωφόρο.

Στο «Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό έχοντας επικρατήσει με 2-1 στη Λιβαδειά, ενώ το πιο αμφίρροπο παιχνίδι θα γίνει στην Κρήτη μεταξύ του Αγίου Νικολάου και του Απόλλωνα Παραλιμνίου, με τις δύο ομάδες να έχουν αναδειχθεί ισόπαλες 2-2 στο πρώτο ραντεβού τους. Μάλιστα όποια από τις δύο περάσει θα γράψει Ιστορία, καθώς θα γίνει η πρώτη ερασιτεχνική που θα μπει στην οκτάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή