Σούπερ Λιγκ 1: Επικοινωνία Μητσοτάκη – UEFA

Σούπερ Λιγκ 1: Επικοινωνία Μητσοτάκη – UEFA

Κεντρικό θέμα ήταν η άφιξη ελίτ διαιτητών στα πλέι οφ – Καυστικό σχόλιο από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γ. Αλαφούζο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη φωτιά που έχει ανάψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο προσπάθησε να σβήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στον οποίο έθεσε ευθέως το θέμα με τη διαιτησία, ζητώντας του να συμβάλει προκειμένου να έρθουν ελίτ διαιτητές στα πλέι οφ.

Μάλιστα την επικοινωνία επιβεβαίωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου. «Ο πρωθυπουργός είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA. Στη χώρα μας, όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και η διαιτησία να συμβάλουν ώστε να κυλήσουν οι επόμενες αγωνιστικές με διαφάνεια και να τελειώσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες συνθήκες και με υψηλό επίπεδο διαιτησίας. Τόνισε ακόμη ότι κανείς δεν του το ζήτησε, καθώς συνομιλεί τακτικά με επικεφαλής ομοσπονδιών», ανέφερε. Θέση για την επαφή Μητσοτάκη – Τσέφεριν πήρε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στα social media: «Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA, αλλά δεν αντιμετωπίζουν τη διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

• Η ΕΠΟ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι ο πρόεδρος Τ. Μπαλτάκος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα για τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε στον Στιβ Μπένετ για το ματς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ. Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνέλθει η Ε.Ε. της Ομοσπονδίας με θέμα συζήτησης την εξουσιοδότηση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ώστε να γίνουν νομικές ενέργειες για τα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη των «έξι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή