Πώς χάλασε ο γάμος Μέσι-Παρί

Πώς χάλασε ο γάμος Μέσι-Παρί

Τα χρήματα δεν ήταν το θέμα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν ταίριαξε ο Αργεντίνος σταρ με τη γαλλική ομάδα

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει μπροστά στο δίλημμα να διαλέξει τον πακτωλό χρημάτων που ρίχνει στα πόδια του η σαουδαραβική Αλ Χιλάλ ή να ακούσει την καρδιά του και να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Ηδη μία φορά προτίμησε το συμφέρον του και είπε το «ναι» στην Παρί Σεν Ζερμέν, για έναν γάμο που είχε τελικά μικρή διάρκεια αν και αρχικά φαινόταν ότι θα άντεχε στο τεστ του χρόνου. Τι πήγε στραβά;

Επρόκειτο εξ αρχής για συνοικέσιο, κι όχι για… γάμο από έρωτα. Κανείς άλλωστε δεν υποκρίθηκε ότι ο Μέσι έχει άλλον έρωτα από την «Μπάρτσα». Μετά τον πρώτο «μήνα του μέλιτος», και τον περυσινό τίτλο, βασικός στόχος του Μέσι δεν ήταν άλλος από το Μουντιάλ με την Αργεντινή και η απόδοσή του φέτος έπεσε σημαντικά.

Παράλληλα όμως φρόντιζε και τις συμβατικές υποχρεώσεις του, που τον έφεραν ανήμερα Πρωτομαγιά στη Σαουδική Αραβία για προώθηση του σαουδαραβικού τουρισμού, όπως προβλέπει το πολυετές προσωπικό του συμβόλαιο με το Ριάντ – αλλά χωρίς την άδεια της Παρί.

Στο Παρίσι έγιναν έξαλλοι. Αγόρασαν έναν παίκτη κλάσης ΑΑΑ, που όμως ήταν ΑΑ (αδικαιολογήτως απών). Και η αδικαιολόγητη απουσία στον γάμο έχει το τίμημά της. Ετσι κι αλλιώς το διαζύγιο ήταν δεδομένο, απλώς αντί για… κοινή συναινέσει πλέον βγαίνει λίγο σε βάρος του Μέσι, αφού χάνει τους μισθούς των δύο τελευταίων εβδομάδων.

Τα χρήματα δεν ήταν το θέμα. Το πρόβλημα αυτού του γάμου δεν ήταν στην προίκα, αλλά στο ότι δεν ταίριαξε ο Μέσι με την Παρί. Δεν βρήκε εκεί αυτό που έψαχνε.

Βεβαίως το να πάει να συζητήσει με τη Σαουδική Αραβία ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα που ανήκει στο Κατάρ, μπορεί να ισοδυναμεί με… ασυγχώρητο συζυγικό παραστράτημα. Πάει πια ο καιρός που φορούσε στη Λουσάιλ το «μπιστ», τον μανδύα που του φόρεσαν κατά την απονομή του τροπαίου του Μουντιάλ τον Δεκέμβριο.

Ο γάμος διαλύεται αλλά δεν τον νοιάζει πια. Ο,τι πόθησε στο ποδόσφαιρο το έχει κατακτήσει, αφού ύψωσε και το τρόπαιο του Μουντιάλ και ξαναπήρε τη Χρυσή Μπάλα.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή