Η κακοκαιρία «Daniel» απειλεί το Ράλλυ Ακρόπολις

Η κακοκαιρία «Daniel» απειλεί το Ράλλυ Ακρόπολις

Αναμένεται να δυσκολέψει το έργο των διοργανωτών και των οδηγών

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 67η χρονιά, οι πιο τολμηροί οδηγοί του πλανήτη θα δώσουν ραντεβού στη χώρα μας. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει αύριο από τη Λαμία και με σταθμούς στην Ακρόπολη, στην πλατεία Νερού, στην Κορινθία και στη Στερεά Ελλάδα, αναμένεται να καθηλώσει τους φίλους του αυτοκινήτου και θα προβάλει τη χώρα μας στο εξωτερικό. Η κακοκαιρία, όμως, αναμένεται να δυσκολέψει το έργο των διοργανωτών και των οδηγών.

Η διοργάνωση θα αρχίσει αύριο με το shakedown στη Λαμία (08.01), ενώ η επίσημη εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης (17.30). Η υπερειδική του αγώνα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον χώρο της πλατείας Νερού (19.05).

«Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας θεσμός που υποστηρίχτηκε από την κυβέρνηση και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Αποτελεί τον πρεσβευτή της εξωστρέφειας της χώρας μας, η οποία και πάλι πρωταγωνιστεί στο διεθνές στερέωμα», δήλωσε στην «Κ» ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Η οργανωτική επιτροπή τροποποίησε το πρόγραμμα αναγνωρίσεων των ειδικών διαδρομών εξαιτίας της κακοκαιρίας «Daniel». Επίσης, ειδικές οδηγίες υπάρχουν για την προσέλευση του κοινού στην πλατεία Νερού. Οι διοργανωτές συστήνουν τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, καθώς στην περιοχή όπου θα διεξαχθεί η υπερειδική δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση. Στον χώρο της Εσπλανάδας θα υπάρχει το Rally Village του αγώνα, με περίπτερα των χορηγών, δραστηριότητες κ.λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή